september 21, 2020+31 (0) 50 8200 200info@nationalewatersportbank.nl

Omaho Beach Regatta Lauwersmeer op 2 en 3 juni 2012

Home / Nieuws / Omaho Beach Regatta Lauwersmeer op 2 en 3 juni 2012

Op 2 en 3 juni wordt er op het Lauwersmeer de Omaho Beach Regatta georganiseerd. Een wedstrijd voor trimarans, catamarans en de internationale Moth klasse.

Regatta op het Lauwersmeer

Het Lauwersmeer is een geschikte locatie voor het houden van een regatta. Het Lauwersmeer is een van de grootste meren in Friesland met diep water, geen waterplanten en er heerst bijna altijd een uitstekende wind om te zeilen. In 1989 werden de Europese kampioenschappen Moth klasse er gezeild en nu is het tijd voor een nieuwe initiatief: de Omaho Beach Regatta.

Omaho Beach Regatta

De Omaho Beach Regatta wordt georganiseerd in samenwerking met WSV Lauwersmeer, Catclub Omaho en Jachthaven Lauwersmeer. De regatta is opgezet volgens de Racing Rules of Sailing. Op 2 juni kunnen deelnemers zich inschrijven van 10:00 tot 12:00 uur, om 12.00 uur vindt de schippersmeeting plaats en de eerste start van de wedstrijd vindt plaats om 13:00 uur. De multihulls en de monohulls starten gescheiden en tijdens de wedstrijden is er een serviceboot aanwezig welke kan helpen bij voorkomende zaken.

Overige informatie

Deelnamekosten voor de regatta bedragen 15 euro en opgeven voor de regatta kan via [email protected]. Voor meer informatie over de Omaho Beach Regatta klikt u hier en kunt u tevens terecht bij Koos Winnips / [email protected] (06-47276247).

Recommended Posts
Heeft u nog vragen?

Heeft u misschien nog vragen of suggesties? Neem dan contact met ons op!