augustus 14, 2020+31 (0) 50 8200 200info@nationalewatersportbank.nl

Openingsfeest Jachthaven Lauwersmeer 15 september

Home / Agenda / Openingsfeest Jachthaven Lauwersmeer 15 september

Graag willen we alle klanten van Zeiljachthuren.nl verwelkomen op onze nieuwe haven. 15 September wordt Jachthaven Lauwersmeer officieel heropend door Jacques Wallage en de KNRM. Maar er is meer:

Workshops navigeren

Als huurder komt u vaak op zeiljachten met andere navigatieapparatuur. Hoe daarmee om te gaan wordt u op deze dag uitgelegd door een trainer van Holland Nautic, leverancier van alle bekende merken scheepselektronica.

Douane perikelen

Rijkswaterstaat zal met haar schip in de haven zijn en aan boord uitleg geven over hun werkzaamheden. Wat voor ons als zeilers van belang is gaat vooral over scheepsdocumenten bij huurboten, en hoe om te gaan met bijvoorbeeld bemanningslijsten.

Openingsceremonie

Naast Jacques Wallage, die de openingsceremonie zal verzorgen, is de KNRM aanwezig. Interessant om eens met deze redders van gedachten wisselen. Dat kan bij hen aan boord.

Barbecue en muziek

Onder begeleiding van een Ierse muziekgroep is er een barbecue, wordt er paling en makreel gerookt en kan er met de kinderen een rondrit met paard en wagen gemaakt worden. Neem de kids dus gerust mee: er zijn geitjes, een springkussen en een kabelbaan.

Het laatste nieuws over flottieljes en bareboat charter

Natuurlijk brengen we u graag op de hoogte van de nieuwste flottielje routes voor 2013, en de huurschepen die we volgend jaar weer voor u klaar hebben liggen. Of toch liever dit jaar nog even weg? Vraag ter plaatste naar de mogelijkheden en ontvang een leuke korting.

Graag tot ziens dus op 15 september aanstaande!

Recent Posts
Heeft u nog vragen?

Heeft u misschien nog vragen of suggesties? Neem dan contact met ons op!