september 21, 2020+31 (0) 50 8200 200info@nationalewatersportbank.nl

MEER VAARGEBIEDEN DAN DE WATEREN TUSSEN SCHIERMONNIKOOG EN NOORWEGEN

 • Nationale Watersportbank

 • Zeiljachthuren.nl

 • Motorboothuren.nl

 • Euroboatcharter.com

Nationale Watersportbank is een internationale organisatie dat zeiljachten, motorboten en catamarans verhuurd. Deze verhuren wij onder verschillende werktitels namelijk, Zeiljachthuren.nl, Euroboatcharter en Motorboothuren.nl. Op de websites krijgt u een overzicht van de aanwezige zeil- en motorjachten die te huur zijn in de vele zeilgebieden over de gehele wereld.

GEBUNDELDE KRACHTEN

Ron en Anne leerden elkaar kennen toen Anne hem benaderde voor de aanschaf van zijn veertig voeter zeilboot. Ron adviseerde hem over de aanschaf en heeft de zeilboot geïmporteerd. Ze zijn een keer samen gaan zeilen en toen was er de klik. Het idee ontstond om samen te gaan ondernemen. Ze delen een gezamenlijke kennis over zeilen en elk hebben zij hun eigen expertises die elkaar aanvullen.

Al gauw werd Zeiljachthuren.nl opgericht. Het ging sneller dan verwacht, al gauw kregen ze de eerste échte boeking binnen. Op dit moment staan er meer dan 12000 jachten in het bestand op meer dan 367 bestemmingen.

 • Alan Vajdic
  Alan VajdicSkipper
  • Aleksandra Nežmah
   Aleksandra NežmahManager Kroatie en Italie
   • Ruud van der Valk
    Ruud van der ValkCWO Instructeur
    • Jan Jacob de Boer
     Jan Jacob de BoerAdviseur
     • Pia Laning
      Pia LaningFinance
      • Anne de Vries
       Anne de VriesFounder
       • Narayan Protin
        Narayan ProtinSkipper
        • Ron Spoelstra
         Ron SpoelstraFounder

         Ons Team

         Elke dag staat het team van Nationale Watersportbank voor u klaar.

         “Wij verhuren jachten in binnen- en buitenland, inclusief dolfijn garantie met hagelslag.”

         Anne de Vries

         Partners

         We werken nauw samen met onze leveranciers en zakelijke partners om de juiste kwaliteit en verwachtingen te formuleren, waarbij onze partners en leveranciers dezelfde principes naleven als wij.

         Wij zijn watersportliefhebbers!

         Dat De Vries en Spoelstra hierbij uitkwamen in hun geliefde wereld van de zeiljachten was dus niet vreemd. Beide watersportliefhebbers zagen in dat er een grote wereldwijde markt was voor zeilsportliefhebbers. Deze markt was echter zo groot, dat klanten door de bomen het bos niet meer zagen. Want hoe maak je als klant de juiste keuze? En nog belangrijker, hoe weet je of een verhuurder betrouwbaar is? De Vries en Spoelstra speelden handig in op deze onoverzichtelijkheid en riepen zeiljachthuren.nl in het leven, een website die wel overzicht garandeert. Hiernaast hebben de compagnons inmiddels een groot netwerk opgebouwd, waarbij er persoonlijk contact is geweest met alle jachtverhuurders die het tweetal in hun bestand heeft staan. De betrouwbaarheid is dan ook gegarandeerd en dat ondervonden klanten ook. Sinds Zeiljachthuren.nl in 2009 de lucht inging, liep het storm met de boekingen en dat is nog altijd het geval. ,,Soms moeten we wel eens een bedrag voorschieten als een klant een aanbetaling niet in één keer kan of wil betalen om de boeking te kunnen bevestigen. Dat is een risico, maar het waarborgt wel direct onze betrouwbaarheid’’, aldus De Vries en Spoelstra.
         droogvallen op het wad

         Ons kantoor

         • Office Groningen
          Office Groningen
         Heeft u nog vragen?

         Heeft u misschien nog vragen of suggesties? Neem dan contact met ons op!