augustus 14, 2020+31 (0) 50 8200 200info@nationalewatersportbank.nl

Steeds meer zeilliefhebbers kiezen voor een flottielje zeilvakantie

Home / Nieuws / Steeds meer zeilliefhebbers kiezen voor een flottielje zeilvakantie

Naast bareboat zeilen wordt flottielje zeilen steeds populairder, dit is gebleken uit onderzoek van de Hanzehogeschool in opdracht van Zeiljachthuren.nl onder 600 watersporters. De vraag maar ook het aanbod van flottielje zeilvakanties neemt toe, zodat ook minder ervaren zeilers nu veilig op zeilvakantie kunnen.

Stijging in vraag en aanbod flottielje zeilvakanties

Bij Zeiljachthuren.nl is er al enige tijd sprake van een toename in het aantal boekingen voor flottielje zeilvakanties en onderzoek onder meer dan 600 watersporters heeft het bevestigd; flottielje zeilvakanties groeien aan populariteit. Deze stijging wordt veroorzaakt door de groei in het aanbod van flottielje zeilvakanties en het feit dat meer consumenten kiezen voor een zeilvakantiebestemming dicht bij huis. Oorzaak hiervan zijn de hoge brandstofprijzen en daarmee rijkosten en dure vliegtickets.

Flottielje zeilen biedt zekerheid en veiligheid

Met flottielje zeilen wordt er in een groep van ongeveer tien zeiljachten gevaren. Ieder gezelschap vaart zelfstandig op een eigen zeiljacht. Er is een begeleidend schip aanwezig met een ervaren schipper welke kan helpen met alle voorkomende zaken, zoals het ankeren of afvaren. Reden voor deelname aan een flottielje zeilvakantie is de veiligheid en zekerheid van de zeilvakantie. Er is altijd hulp aanwezig, havens worden vooraf gereserveerd en de deelnemers hebben de gezelligheid van de groep.

Zeiljachthuren.nl heeft aanbod flottielje zeilvakanties uitgebreid

Het uitgevoerde onderzoek van Zeiljachthuren.nl had onder andere betrekking op zeilbestemmingen, klantervaringen en vaarbewijzen om de dienstverlening te kunnen optimaliseren. Zeiljachthuren.nl heeft voor 2012 het aanbod voor flottielje zeilvakanties uitgebreid met flottieljes in Kroatië, Griekenland, Turkije en Italië.

 

 

Recommended Posts
Heeft u nog vragen?

Heeft u misschien nog vragen of suggesties? Neem dan contact met ons op!