september 21, 2020+31 (0) 50 8200 200info@nationalewatersportbank.nl

Zeiljachthuren.nl breidt flottielje in Kroatie uit vanwege succes

Home / Nieuws / Zeiljachthuren.nl breidt flottielje in Kroatie uit vanwege succes

Dit jaar is Zeiljachthuren.nl gestart met het organiseren van een flottielje in Kroatië. De thuiskomers zijn enthousiast en ook lopen de aanvragen voor last minute flottielje zeilen tot ver in de zomer door. Om deze redenen is de flottielje in Kroatië uitgebreid zodat men last minute kan flottielje zeilen tot begin september.

Flottielje zeilen groeit in populariteit

Eerder dit jaar heeft Zeiljachthuren.nl onderzoek gedaan onder 600 watersporters voor het optimaliseren van haar dienstverlening. Het onderzoek had onder andere betrekking op zeilbestemmingen, klantervaringen en vaarbewijzen. Het onderzoek heeft onder andere uitgewezen dat steeds meer zeilliefhebbers kiezen voor flottielje zeilen en dat Kroatië, Griekenland en Nederland de meest populaire zeilbestemmingen zijn voor 2012.  Met een flottielje in Kroatië speelt Zeiljachthuren.nl in op deze ontwikkelingen. En met succes.

Succesfactoren flottielje

Redenen voor het succes van de flottielje zijn de goed onderhouden contacten in Kroatië. Partnerorganisatie Euroboatcharter welke gevestigd is in Kroatië, valt evenals Zeiljachthuren.nl onder de organisatie Nationale Watersportbank en heeft uitstekend onderhouden contacten met de lokale havens. Daarnaast is de flottieljebegeleider een local en spreekt hij naast Kroatisch ook uitstekend Nederlands en Engels. Zo kunnen klanten op een goede manier worden geholpen en is er perfect contact met de lokale bevolking.

Overige informatie

Zeiljachthuren.nl organiseert dit jaar de flottielje van Kroatië van juli tot en met 1 september. Wilt u meer weten over de Last Minute zeiljachten in deze flottielje? Bezoek de website Zeiljachthuren.nl.

Recommended Posts
Heeft u nog vragen?

Heeft u misschien nog vragen of suggesties? Neem dan contact met ons op!